Eucerin SUN Ochranný krémový gél ALLERGY PROTECT SPF 50, 150 ml

Darček: DÁREK ZADARMO
Nakúpte vybrané produkty značky Eucerin za 34 eur a získajte ako DARČEK ZADARMO Eucerin darčekový set!

Eucerin Ochranný krémový gél na opaľovanie proti slnečnej alergii SPF 50 je …

Zobraziť viac

Eucerin Ochranný krémový gél na opaľovanie proti slnečnej alergii SPF 50 je určený špeciálne pre pokožku so sklonom k slnečnej alergii.

Darček: DÁREK ZADARMO
Nakúpte vybrané produkty značky Eucerin za 34 eur a získajte ako DARČEK ZADARMO Eucerin darčekový set!
Tento produkt nie je momentálne dostupný.
Darček pre vás Darček pre vás

Eucerin Ochranný krémový gél na opaľovanie proti slnečnej alergii SPF 50 je určený špeciálne pre pokožku so sklonom k slnečnej alergii. Jeho inovatívna technológia poskytuje účinnú ochranu proti UV poškodeniu a slnečným alergiám

Vlastnosti

  • Vysoko účinný, fotostabilný systém filtrov UVA/UVB s filtrom Tinosorb S poskytuje spoľahlivú ochranu proti spáleniu pokožky.
  • Vysoko účinný antioxidant rastlinného pôvodu alpha-glucosyl-rutin (AGR) → spoločne s UVA ochranou posilňuje vlastný ochranný systém pokožky proti voľným radikálom, ktoré sú najdôležitejšími spúšťačmi slnečných alergií.

Väčšinu slnečných alergií, ako napr. polymorfnú svetelnú erupciu (PLE), spôsobuje reakcia imunitného systému na oxidačný stres, ktorý nastáva, keď UV žiarenie (najčastejšie UVA) vyvolá tvorbu voľných radikálov v kožných bunkách. Tieto imunitné reakcie môžu spôsobiť zápal v podobe extrémne svrbiacich pľuzgierikov, vriedkov alebo pustul.

Zloženie

Aqua, Alcohol Denat.., butylmetoxydibenzoylmetán, izopropylpalmitát, bisetylhexyloxyfenol, metoxyfenyltriazín, C12-15 alkyl, benzoát, dibutyladipát, fosforečnan škrobu, dietylaminohydroxybenzoylhexylbenzoát, etylhexyl triazón, butylén glykol dikaprilát/dikaprát, fenylbenzimidazol, kyselina sulfónová, dietylhexylbutamido triazón, glyceryl stearát, hydroxypropylfosfát škrobu, extrakt z koreňa Glycyrrhiza Inflata, Glukosylrutín, Izokvercitrín, Kyselina glycyrretínová, Tokoferol, Glycerín, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearát, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenovaný repkový olej, Cetyl Palmitát, Mikrokryštalická celulóza, xantánová guma, celulózová guma, stearoylglutamát sodný, dimetylsilylát oxidu kremičitého, fenoxyetanol, kaprylový glykol, hydroxyacetofenón, EDTA trinátna, hydroxid sodný, chlorid sodný.

Skúste tiež ďalšie výrobky značky Eucerin, ktoré sú v kategóriách Kozmetika, Opaľovanie a Telová kozmetika. Produkt je teraz v zľave 0 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Opaľovacie krémy SPF 50+.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN9005800365459
ZnačkaEucerin
Produktová radaEucerin Sun
Cesta podania  Dermálne - na pokožku
Forma  Krém  Gél
SPF – Ochranný slnečný faktor  SPF 50
Typy pleti  Všetky typy pleti
Veľkosť balenia150 ml
Originálny názovEUC.SUN.OPAL.GEL SPF50 150ML INOV.2023 63944